Monday, 18 March 2013

New Version!


Hoiii hoiii hoiiii cikebommmm cikebooom! Dah lame tak menghapdek belog ni ditinggalkan bersawang sunyi sepi. Hamboiiii! Gitewww! Ekceliiii, wa dah delete segala post yang sebelum2 nie. Wa ghase macam post2 tuh dah mengarut gila babeng sangat dah. So wa delete laa. Template blog pun wa dah tukar baru. Header blog pun sekian maklum yang seperti kome-kome sume lihat memang wa dah buang dah. Wa buang bukan sebab masalah perkauman mahupun anasir-anasir politik tapi wa ghase macam keterlaluan plak g tepek gambar wa kat header yang besor bapuk tuh. Awwwhh! Nyah gitewww! Jadi, bermulalah fasa-fasa baru dalam blog yang serba baru dengan kehidupan yang baru, azam baru, semangat baru, template baru dan pakwe baru. Eh? -,- Ok bai! :D

1 comments:

Анна Лапина said...

Дорогие индивидуалки сексраком Успех острого слова зависит более от уха слушающего, чем от языка говорящего.
удивят вас своим разнообразием, стройные, пышные, своеобразные, невероятно страстные, темпераментные и нежные. Изумительная красавица, миниатюрный и нежный цветок. Общительная и интересная во всех отношениях девушка. Встречусь с обеспеченным мужчиной.